Keskerakonnast lahkunud Einar Vallbaum käis reformierakonna koosolekul

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaum.
Einar Vallbaum. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Teisipäeval toimunud reformierakonna Lääne-Virumaa piirkonna üldkogul osales üle kolmekümne erakonna liikme ning külalise, kohal oli ka värskelt keskerakonnast välja astunud Einar Vallbaum, kuid puudus reformiga taasliitunud Rakvere linnapea Andres Jaadla.


Reformierakonna Lääne-Virumaa piirkonna arendusjuhi Taimi Sambliku sõnul ei ole Einar Vallbaum avaldust erakonda astumiseks esitanud.

Külalisena oli üldkogul justiitsminister Rein Lang. Maakonna reformierakondlaste juht Kristiina Ojuland mainis oma sõnavõtus, et erakonnal on osakonnad maakonna kõikides omavalitsustes välja arvatud Rägavere vald.

"Europarlamendi valimised on meie jaoks väga tähtsad ja sissejuhatuseks kohalikele valimistele" ütles ka ise europarlamenti kandideeriv Kristiina Ojuland.

Tema sõnul on erakonna jaoks väga tähtsad piirkonnad Tapa, Kunda ja Tamsalu, kus loodetakse edu saavutada nii euro- kui kohalikel valimistel ning loomulikult Rakvere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles