Sotsid hääletavad Ergma jätkamise poolt

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu juhatuse esimees Ene Ergma.
Riigikogu juhatuse esimees Ene Ergma. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu sotsiaaldemokraatide fraktsioon hääletab neljapäeval uue juhatuse valimisel IRL-i välja käidud riigikogu esimehe kandidaadi Ene Egma jätkamise poolt.

«Meie saadikurühma ülesandel kohtusin Ergmaga. Arutasime temaga Riigikogu töö küsimusi ja hääletame tema kandidatuuri poolt,» teatas sotside fraktsiooni esimees Eiki Nestor pressiesindaja vahendusel. Nestor ja Ergma kohtusid eile.

Varem oli meedias teatatud, et Nestor küsis IRLi fraktsioonilt, kas nad ei soovi eelseisvatel riigikogu esimehe valimistel Ene Ergma asemele esitada mõnda teist kandidaati.

Nestori sõnul on IRLi parlamendifraktsioonis on mitmeid poliitikuid, kes tuleksid riigikogu esimehe tööga paremini toime kui Ergma. «Küsimus on eelkõige riigikogu juhatuse rollis riigikogu maine kujundajana. Mitmeski avalikus debatis oleks juhatus saanud käituda oluliselt paremini,» selgitas ta.

Riigikogu uue juhatuse valimine toimub neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles