Meedia mainis augustis kõige sagedamini Reformierakonda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Keit Pentus ja Reformierakonna juhtpoliitik Rain Rosimannus  abiellusid 10. augustil Tallinna Jaani kirikus suure osa Eesti poliitilise eliidi juuresolekul.
Keskkonnaminister Keit Pentus ja Reformierakonna juhtpoliitik Rain Rosimannus abiellusid 10. augustil Tallinna Jaani kirikus suure osa Eesti poliitilise eliidi juuresolekul. Foto: Raigo Pajula

Eesti kirjutav meedia mainis augustis parlamendierakondadest kõige enam Reformierakonda, millest ajakirjandusväljaanded kirjutasid 899 korral.

BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli meediakajastuselt teisel kohal Isamaa ja Res Publica Liit, mida väljaanded mainisid uudistes ja artiklites 642 korral.

Keskerakonda mainis meedia augustis 580 ning Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda 523 uudises ja artiklis.

ETA Monitooringu ülevaade kajastab uudisteagentuuris BNS, eesti- ja venekeelses trükimeedias ning suuremates võrguväljaannetes ilmunud uudiseid, arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade saadikute mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles