Rein Lang esitati eurovalimiste kandidaadiks

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Lang
Rein Lang Foto: Mihkel Maripuu

Reedel esitati Reformierakonna europarlamendi valimiste kandidaatideks justiitsminister Rein Lang, kultuuriminister Laine Jänes, riigikogu liige Tõnis Kõiv ja Kuressaare linnapea Urve Tiidus. 


Rein Langi ja Laine Jänese kandidatuuri esitasid erakonna juhtpoliitikud, Tõnis Kõivu seadsid kandidaadiks Järva- ja Viljandimaa liikmed ning Urve Tiiduse Saaremaa reformierakondlased, teatas partei pressiesindaja.

Kandidaatide esitamine Reformierakonna europarlamendi sisevalimistele lõppeb 2. märtsil,

Eelnevalt on sisevalimistele saadikukandidaatideks esitatud Kristiina Ojuland, Urmas Paet, Igor Gräzin, Mati Raidma, Raivo Järvi, Silver Meikar, Kalev Kallemets, Hannes Astok ja Urmas Kruuse.

Reformierakonna 12 kandidaati 2009. aasta Euroopa Parlamendi valimisteks selguvad 9. -20. märtsini käivatel sisevalimistel.

Ülesseadmiseks peab kandidaadil olema vähemalt 20 erakonnaliikme toetus. Lõpliku valimisnimekirja kinnitab erakonna üldkogu 29. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles