Muuli: Savisaar käitus Seppa kaitstes ettevaatamatult

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar.
Tallinna linnapea Edgar Savisaar. Foto: Liis Treimann

Postimehe ajakirjaniku Kalle Muuli hinnangul võib Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare väljaastumine kuriteole kihutamises kahtlustava Elmar Sepa kaitseks seada hiljem löögi alla kogu erakonna. 


«Kas Savisaar lihtsalt arvab, et poliitilisest lahmimisest piisabki juriidiliste probleemide puhul või ta on tõesti mingil viisil paanikas. See tähendab ju seda, et kui Ivo Parbus ja Elmar Sepp mingil hetkel tõesti süüdi mõistetakse, siis lasub ka Keskerakonna esimehel vastutus,» rääkis Muuli Raadio 2 saates «Olukorrast riigis», vahendab ERR Uudised.

«Tema on õiguskaitseorganeid nendes kaasustes rünnanud, süüdistanud ja rääkinud, et need inimesed pole mitte milleski süüdi. Ta on võtnud positsiooni ja hoiaku, mille oleks ta võinud võtmata jätta,» lisas Muuli.

«See on väga ettevaatamatu ja juhul, kui need inimesed tõesti jäävad kriminaalkorras süüdi, siis meil on väga tõsine põhjus küsida Keskerakonna esimehe käest, miks ta neid inimesi niiviisi kaitses ja õiguskaitseorganeid ründas. Siis on löögi all kogu erakond ja me võime kõik näpuga näidata, et seal on see mees, kes terve erakonna nimel välja astus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles