Küüt: majandusraskustes vajame politsei abi veelgi enam

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Politsei peadirektor Raivo Küüt ütles homse politsei taasloomise 18. aastapäeva puhul, et majanduskriisi ajal vajavad inimesed politsei tuge senisest enamgi ning seda tuleb neile ka pakkuda.


«Tänane politsei on edukas üksnes tingimusel, et ta suudab seista nende eest, kes abi vajavad. Majandusraskustesse sattunud inimesed vajavad tähelepanu ja hoolivat suhtumist veelgi enam. Politsei kohus on kõigile nii vajalikku turvatunnet juurde luua,» rääkis ta.

Küüt avaldas ka tänu kõigile neile inimestele, kes aastate jooksul on politsei organisatsiooni arengusse oma panuse andnud.

«Neid inimesi ei ole olnud vähe ja nad on olnud järjepidevad. Visad oma lootustes, sest neil oli pakkuda mitte ainult kogemused ja elutarkus, vaid ka energia ja dünaamilisus. Ja mis peamine, jätkus usku ja veendumust eesmärgini jõuda,» rääkis Küüt.

Taasloomise aastapäeva puhul antakse üle teenistusmärgid «10 aastat laitmatut teenistust» ja «15 aastat laitmatut teenistust» ning mentori aumärgid töötajatele, kes on andnud olulise panuse politsei koolituse edendamisse ja personali arendamisse.

Eesti politsei 18. aastapäeval tunnustatakse teenistusmärkidega ühtekokku 437 ja mentori aumärgiga 33 politseiametnikku.

Politseiameti tänukirjad antakse üle ka endistele politseijuhtidele, kelle panus politsei taasloomisesse 18 aastat tagasi oli märkimisväärne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles