Eesmaa: Keskerakonna languse põhjustasid negatiivsed uudised

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enn Eesmaa.
Enn Eesmaa. Foto: Toomas Huik

Keskerakonna aseesimehe ja riigikogu fraktsiooni liikme Enn Eesmaa hinnangul põhjustas Keskerakonna rekordilise populaarsuse languse parteiga seotud negatiivsed uudised.

Eesmaa ütles toetuse langust kommenteerides, et see on erakonna jaoks väga tavatu ja isegi vanemad ja kogenumad erakonna liikmed ei mäleta, et see reiting oleks olnud sedavõrd madal, vahendas ERR Uudised.

Madala toetusprotsendi põhuseks peab Eesmaa Keskerakonnaga seotud negatiivseid uudiseid. «Selliseid ebamääraseid uudiseid seoses Keskerakonnaga on ju kõikidel kuudel olnud ja väga paljud nendest on mõne aja pärast lakanud olemast teemad,» ütles Eesmaa viidates Priit Toobali ja Ester Tuiksoo mõjuvõimuga kauplemise kahtlustusest pääsemisele.

Eesmaa ütles, et kuueprotsendiline kukkumine on loomulikult üsna palju, kuid erakond ei tee ega saagi teha sellest mingeid selliseid järeldusi, et nüüd hakatakse kuidagi teistmoodi tööle või muudetakse oma poliitikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles