Postimees avas riigiteaduste euroblogi

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiteaduste Euroopa blogi.
Riigiteaduste Euroopa blogi. Foto: arvamus.postimees.ee

Postimehe arvamusportaalis on alates tänasest avatud Riigiteaduste Euroopa blogi, milles hakkavad Euroopa Liidu ja sealsete liikmesriikidega seotud teemadel kirjutama tunnustatud õppejõud ja teadlased mitmest Tallinna Ülikooli allüksusest.

Blogis hakkab postitusi leiduma näiteks Catlyn Kirnalt, Leif Kalevilt, Toomas Alatalult, Oudekki Loonelt, Mari-Liis Jakobsonilt, Kaja Tamperelt, Katrin Saksalt ja Rein Müllersonilt.

Tegu on jätkuga Tallinna Ülikooli riigiteaduste instituudi ja Postimehe varasemale koostööle, mis väljendus mulluste riigikogu valimiste aegses valimisblogis ning Valimismasinas, mis aitas leida endale kõige meelepärasemat erakonda ja saadikukandidaati.

Riigiteaduste instituudi koostööpartnerid on projektis ülikooli kommunikatsiooni instituut, Balti Filmi- ja Meediakool, Õigusakadeemia ning rahvusvaheliste ja sotsiaaluuringute instituut. Blogi hakkab täienema keskmiselt nii kolm korda nädalas. Nii nagu mujal Postimehe arvamusportaalis, saab ka seal kommenteerida vaid isikuliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles