Riigikogulane kutsus kolleege rahvast kallistama

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Riigikogu roheliste fraktsiooni liige Toomas Trapido kutsus oma kolleege osalema laupäeval Tallinnas Raekoja platsil moodustatavas kallistusteketis.

Kuigi vastav e-kiri läks teele kõigile saadikutele juba 9. veebruaril, siis erilist tagasisidet pole ta siiani saanud ning ükski saadik pole osalemisest teada andnud, tunnistas Toomas Trapido Postimees.ee'le.

Ise lubas saadik kindlasti kohale minna. Trapido sõnul saatis ta kallistusketi üleskutse edasi oma kolleegidele, kuna sellised asjad annavad teistsuguse impulsi igapäevasele elule.

«Kusagilt peab ühistunde kasvatamisest alustama, näiteks mulle tundus see päris hea variant. Kindlasti on ka palju teisi,» selgitas ta. Saadik ei pelga, et teda võidakse kallistamisüritusel osalemise pärast hakata süüdistama valimispropaganda tegemises. «Kes seda teeb, see on selle probleem,» lausus ta.

«Hoiame praegusel ajal kokku! Oleme üks rahvas ja ühendugem sellel kallistuste üritusel ja tunnetagem ühist jõudu. Olete teretulnud osalema koos oma pere- ja erakondadega,» seisab saadikutele saadetud pöördumises.

Korraldajate sõnul soovitakse selle üritusega tuua kallistuste ja läheduse teema rohkem päevakorrale ka igapäevaselt. Ûrituse eesmärgiks on tähtsustada inimestevahelist hoolimist, sõprust, vastastikust arusaamist, armastust ja hellust.

«Eestlased on tuntud laulva revolutsiooni rahvana, lisaks võiksime muutuda kallistuste revolutsiooni rahvaks,» soovivad korraldajad. Üritus toimub homme kell 11 Tallinnas Raekoja platsil ja korraldajad loodavad moodustada kallistava inimketi kuni Musumäeni.

«Julgemad paarid võivad kallistusketis ka suudelda. Ürituse tipphetk on kell 12.00-12.15,» seisab teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles