Hindriks: istume maha ja joome kummeliteed, härra Samost

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks.
Karoli Hindriks. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

MTV Eesti tegevjuht Karoli Hindriks, kes sai Isamaa ja Res Publica Liidu europarlamendi valimisteks koostatud nimekirjas kolmanda positsiooni, tõrjus ajakirjanik Anvar Samosti etteheiteid tema kui noore ja tundmatu isiku suhtes.

«Arvestades seda, milline olukord täna maailmas valitseb, siis võiksid erinevad põlvkonnad pigem käest kinni võtta ja koostööd teha, mitte aga tappa nooremaid tulijaid sõnasõjaga. Nii ei jõua me kaugele, härra Samost. Pigem istume maha, joome kummeliteed ja arutame, kuidas ettevõtlikku vaimu täna ärgitada nii Eestis kui ka Euroopas. Ja väike sõbralik vabandus meie põlvkonna ees ei teeks ka paha,» kirjutas Hindriks Facebookis.

«Mul on ühest küljest hea meel, et härra Samost tervitas minu esimesi päevi taas poliitika juures niivõrd karastavalt. Tänane «Olukorrast riigis» oli selles suhtes innustav, et see tuletas mulle meelde, miks siin olen. Eks on arusaadav, et kui veel 10-20 aastat tagasi, kui paljud tänased juhtiv poliitikud ja ühiskonnategelased poisikesed olid, siis näis tunduvalt tavapärasem noorte inimeste osalemine aktiivselt ühiskonnaelus - piltlikult öeldes plats oli ju puhas,» kirjutas Hindriks.

«Täna aga on platsil väga palju poisse mängimas, seega on üsna loogiline kui uuele tulijale tehakse n-ö «kambakas». Kuid, härra Samost, ei tasu olla nii ebauskne minu põlvkonna suhtes. Parafraseerides Boccaccio mõtet vastupidiseks, siis ütlen, et meie noored ei ole hukas, vastupidi - meie noored on tegijad,» avaldas Hindriks veendumust.

«Ei saaks öelda, et aastaid ettevõtjana tegutsemine, rahvusvahelise ettevõtte edukas juhtimine, õpingud väljaspool Eestit, viis aastat tööd Pärnu linnavolikogus, kaasa arvatud komisjoni juhina, annaks alust öelda minu kohta «mitte keegi». Ja selliseid noori on Eestis veel väga palju. Kui teil oli plats puhas, siis meie oleme jällegi suurema osa elust kasvanud eurooplastena ja seega võib öelda puhtad lehed,» kirjutas Hindriks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles