Keskfraktsiooni esimehena jätkab Kadri Simson

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson.
Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson. Foto: Toomas Huik

Riigikogu Keskerakonna fraktsioon valis täna uuesti esimeheks Kadri Simsoni ning aseesimeesteks Mailis Repsi ja Valeri Korbi.

Kadri Simson tänas fraktsiooni usalduse eest ning kinnitas, et Keskerakond jätkab opositsiooni suurima erakonnana seismist õiglasema maksupoliitika ning inimeste heaolu eest.

«Viimaste kuude erakondade toetusprotsendid näitavad, et opositsiooni taga seisab rohkem rahvast kui valitseva koalitsiooni taga. Loodame, et riigikogu opositsioon suudab ühtselt pakkuda alternatiivi tänase parempoolse valitsuse poliitikale,» rääkis Simson.

«Keskerakonna fraktsioon täidab riigikogus oma kohust opositsiooniliidrina ning teeb konstruktiivset kriitikat valitsuse tööle,» lisas Simson.

Fraktsiooni liige Rainer Vakra ütles Postimehele, et erakonna juhatuse esmaspäevase juhatuse terava otsuse järel oli tänane fraktsiooni koosolek töine ja rahulik.

«Eks kõik teavad, et osa inimesi arutavad järgmisi samme parteis, seda ei ole mõtet fraktsioonis teha 25kesi, sest see küsimus ei puuduta kõiki 25 inimest,» sõnas Vakra. «Pigem oli viisakas ja vaoshoitud, vastupidiselt kohe hoiduti diskussioonidest.»

Küll aga käis eile fraktsioonist välja astunud Kalle Laanet endisi kaaslasi koos tehtud töö eest tänamas ja soovimas jaksu edaspidiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles