Raid: loodan, et Laanet Keskerakonnast võimalikult kiiresti pääseks

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet ja Edgar Savisaar viis aastat tagasi.
Kalle Laanet ja Edgar Savisaar viis aastat tagasi. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Riigikogu liige Juku-Kalle Raid avaldas lootust, et Kalle Laanet kui korralik inimene võimalikult kiiresti Keskerakonnast välja heidetaks.

«Laanet on täiesti normaalne inimene ja ma hoian pöialt, et ta välja visataks sealt ja mida varem, seda parem,» rääkis Raid Kuku raadio saates «Keskpäevatund».

«Jääb mulje, nagu oleks tegu mingite Hiina dissidentide tagakiusamisega, kuigi tegu on tulihingeliste ja tublide keskerakondlastega, kes usinalt Keskerakonna poliitikat ellu on viinud,» rääkis ajakirjanik Priit Hõbemägi Rainer Vakrast ja Kalle Laanetist.

«Vakrale antakse ilmselt võimalus, Vakra, kes on juba pattu kahetsenud, heidabki ilmselt Laaneti välja, see on kui partei lojaalsuse kontroll, Laanet vana miilitsana, kel veidike on ka mõistus ka peas, ei viitsi enam ümber kasvada,» arvas Raid.

«Sellest võib välja lugeda, et südamega Keskerakond annab võimaluse noorele inimesele ümber kasvada, aga Laanetile seda võimalust enam ei anta,» pakkus ajakirjanik Ainar Ruussaar.

«Ajakirjandus on rääkinud kuni 7 inimesest, kes on valmis Keskerakonna fraktsioonist lahkuma ja aknaaluste fraktsiooni moodustama,» lisas Hõbemägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles