TV3: ACTA meelestas peaministri vastu tema enda erakonnakaaslased

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Igor Gräzin.
Riigikogu liige Igor Gräzin. Foto: Peeter Langovits

Võltsimisvastase kaubanduslepingu ACTA ümber toimuv on peaminister Andrus Ansipi vastu meelestanud ka mitu tema erakonnakaaslast, nii käisid laupäeval Tallinnas ACTA-vastasel protestimiitingul sõna võtmas reformierakondlased Igor Gräzin ja Kristiina Ojuland, kes on mõlemad varem selgelt väljendanud oma skepsist lepinguga liitumise suhtes.

Võltsimisvastane kaubandusleping ACTA tõi täna hoolimata külmast ilmast protestimeeleavaldustele nii Tallinnas kui ka Tartus tuhandeid inimesi, kes mässisid ennast fooliumpaberisse ja nõudsid palju segadust tekitanud leppe avalikku arutelu, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised».

Korraldajate sõnul olid tänased meeleavaldused Eesti suurimad pärast laulvat revolutsiooni. Kümned tuhanded ACTA-vastased kogunesid täna üle Euroopa 200 linnas. Praeguseks on tugeva vastuseisu tõttu ACTA-le allakirjutamise peatanud Läti, Poola, Tšehhi, Slovakkia ja  Saksamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles