Sotsid kutsuvad keski loobuma isiklikest rünnakutest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna juhi Edgar Savisaare raamatu reklaam Tallinna kesklinnas.
Keskerakonna juhi Edgar Savisaare raamatu reklaam Tallinna kesklinnas. Foto: Peeter Langovits

Tallinna sotsiaaldemokraadid kutsuvad erakondi üles vältima valimiste eel isiklikke rünnakuid ja keskenduma linnaelanike jaoks olulistele teemadele.

Tallinna sotsiaaldemokraatide esimehe Jaak Juske teatas, et keskerakondlane Tarmo Lausing ründas neljapäeval linnavolikogu istungil peetud pikas kõnes sotsiaaldemokraatide võimalikku linnapeakandidaati siseminister Jüri Pihli.

«Ligi kümne volikogus töötatud aasta jooksul ei ole ma niivõrd labast ja maitsetut kõnet kuulnud. Sellist retoorikat kasutati Eestis viimati 1950. aastal, kui stalinistid Eesti loomeinimesi hävitama asusid,» märkis Juske.

Sotsiaaldemokraadid kutsuvad Keskerakonda ja teisi erakondi üles vältima alanud valimiskampaanias edaspidi alatuid isiklikke rünnakuid ja keskenduma neile teemadele, mis täna Tallinnas olulised.

«On selge, et valimiste peateemaks kujuneb raskel ajal inimeste toimetuleku tagamine. Erakondadel tuleb aga pakkuda välja lahendusi ka korruptsiooni ohjamiseks ja Tallinna elukeskkonna parandamiseks,» ütles Juske.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles