Tsahkna: Maripuu käitus täna loogiliselt

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kalev Lilleorg/Naisteleht

IRLi peasekretäri Margus Tsahkna sõnul võib Maret Maripuu otsust probleemid lahendada ja seejärel lahkuda pidada keerulistes oludes loogiliseks.

«See on Reformierakonna otsus. Samas see tundub loogiline, kuna tõepoolest sattus Maripuu iga väiksemagi liigutuse eest avalikkuse surve alla. Isegi sel määral, et põhilisimad probleemid on vahel silma alt ära kadunud.»

Tema sõnul väärib Maripuu täit toetust selleks, et saaks endale võetud plaanidega kuu aja jooksul hakkama ning uus minister saaks hakata tegelema tuleviku teemadega, mitte vanade küsimustega.

Tsahkna väitel ei saa olukorda, kus minister teatas tagasiastumisest hetk pärast umbusalduse läbikukkumist, lugeda ometi Keskerakonna võiduks.

Tema sõnul on Keskerakonna eesmärk mitte probleeme lahendada, vaid muuta Eestis olukorra võimalikult ebastabiilseks, tehes seda nii riigikogu saalis kui plakatitega linnatänavatel.

Tsahkna avaldas arvamust, et Eesti elanikud on mõistlikud ja ei lähe kaasa kavadega korraldada Eestis midagi, mis võiks sarnaneda Läti ja Leedu hiljutistele sündmustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles