Pakosta: IRLi valdav enamus tahab vastasseisu lõppu

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi esimehekandidaadid Urmas Reinsalu, Liisa Pakosta ja Andres Herkel.
IRLi esimehekandidaadid Urmas Reinsalu, Liisa Pakosta ja Andres Herkel. Foto: Toomas Huik.

Isamaa ja Res Publica Liidu esimehe valimistel kolmandaks jäänud Liisa Pakosta sõnul näitas tänane erakonna suurkogu, et liikmed soovivad leeride vahelise kisklemise lõppu.

«Minu ettepanek oli väga selgelt, et teeks tänasest suurpäeva, et jätaksime kõik selja taha, mis oli enne erinevate leeride vahel. Ma loodan, et inimesed järgivad seda ettepanekut,» ütles Pakosta Postimehele vahetult pärast tulemuste selgumist.

Tema sõnul võis seda soovi välja lugeda ka Urmas Reinsalu ja Andres Herkeli kõnedest.

«Kui vaadata tervikpilti, siis ka Urmas Reinsalu lõpukõne oli väga palju suunatud sellele, et oleme koos ja oleme ühtsed. Ja ka Andres Herkeli esimene kõne ei olnud nii terav kui tema varasemad,» kõneles Pakosta.

«Ma näen et erakonnaliikmete valdav-valdav enamus on ühise edasimineku poolt. Kui me numbrid kokku liidame, siis me saame selle tulemuse. See ei ole minu emotsioon, vaid faktidele toetuv.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles