Parempoolsetega liitus Viktoria Ladõnskaja-Kubits (13)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Viktoria Ladõnskaja-Kubits.
Viktoria Ladõnskaja-Kubits. Foto: Remo Tõnismäe

Riigikogu liige Viktoria Ladõnskaja-Kubits liitus Isamaa liikmeühendusega Parempoolsed. Isamaast peab tema hinnangul saama palju avatum ja laiapõhjalisem erakond.

«Minu jaoks on peamine küsimus selles, kuidas kaitsta Isamaa maailmavaadet võimalikult hästi. Seda ei saa teha kitsendades poliitikat elitaarse väikerühma tasemele ja tegeledes üksikute nišiteemadega,» leiab Ladõnskaja-Kubits.

Tema sõnul tuleb seda teha laiapõhjaliselt, kaasates neid, kes tahavad panustada Eesti tulevikku ja vabadusse. «Kui Isamaa tahab tõusta taas peaministri ambitsiooniga erakonnaks, ei tohi erakond karta muutuda. Meil on vaja värskendust ning poliitilise suuna ja strateegia korrigeerimist,» selgitas Ladõnskaja-Kubits.

Tema sõnul on just Parempoolsed need, kes on avanud mitmed sisulisi arutelusid ja julgevad tõstatada ka keerulisi teemasid. «Parempoolsete hulgas ei kardeta diskussiooni ja ollakse valmis kaasama ja arvestama ka kõikide teiste erakonna ühenduste ja piirkondade arvamustega. Eriarvamusi ei tohi Isamaas karta, erakond on poliitiline pere, kus iga arvamus on suur tugevus,» lisas ta.

Parempoolsete esimehe Kristjan Vanaselja sõnul on tal hea meel Ladõnskaja-Kubitsa nendega liitumise üle ning ta lisas, et praegu on just õige hetk aruteludeks, kuidas peaks erakond edasi minema.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles