Varro Vooglaid: Biden sai võimule ja Eesti valitsus vahetub, oodata on kõige halvemat (26)

Copy
Varro Vooglaid,
Varro Vooglaid, Foto: Remo Tõnismäe

Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks (SAPTK) juhi Varro Vooglaiu sõnul on sümboolne, et abielureferendumile algusest peale vastu olnud peaminister astub tagasi just sel päeval, mil oleks pidanud leidma aset referendumi toimumise kõige olulisem hääletus riigikogus.

«Ja nii nad tapsidki meie Ferdinandi... Olgu otsuste tegelikud tagamaad millised iganes, igal juhul on väga sümboolne, et abielureferendumile algusest peale vastu olnud peaminister astub tagasi just sel päeval, mil oleks pidanud leidma aset referendumi toimumise kõige olulisem hääletus riigikogus. Mitte vähem sümboolne on asjaolu, et prokuratuur tuli oma kahtlustustega välja just päev enne abielureferendumi hääletust riigikogus, mitte näiteks päev pärast seda,» kirjutas Vooglaid sotsiaalmeedias.

Vooglaid meenutas, kuidas ta mõne kuu eest arutas tulevikku vaadates, et poliitiline kliima, milles elame, võib väga kiiresti väga tõsiselt muutuda, kui USA-s saab võimule Joe Biden ja Eestis vahetub valitsus. «Nüüd ongi see olukord käes ja oodata võib halvimat,» märkis Vooglaid.

Kommentaarid (26)
Copy
Tagasi üles