ERR.ee: politoloog kiidab erakonna esimehe vahetust enne valimisi

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Saar.
Andrus Saar. Foto: Marina Pushkar

Sotsioloog Andrus Saare hinnangul tuleb erakonna esimehe vahetus enne valimisi erakonnale kasuks, teatasid

ERR Uudised

.

«Need vanad näod on väsinud ning kõik teavad, mida nendelt oodata ja selles mõttes on erakonna uuel esimehel lihtsam teatud asju ellu viia. Ka vana esimees võib teha suure pöörde, kuid seda ei pandaks sedavõrd hästi tähele,» ütles Saar «Aktuaalsele kaamerale».

Saare sõnul ei puuduta see ainult Sotsiaaldemokraatlikku erakonda vaid kõiki erakondi.

Sotsiaaldemokraatliku erakonna juhatus esitas erakonna uue esimehe kandidaadiks siseminister Jüri Pihli ning erakonna praeguse esimehe Ivari Padari hinnangul oleks Pihl parim kandidaat sellele kohale.

Olgugi, et esimehe vahetus tuleb erakonnale kasuks, tunnistas Saar, et Pihli esitamine Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimeheks on natuke kummastav, kuna Pihl on erakonda kuulunud alles lühikest aega.

Üle kuue aasta sotside erakonda juhtinud Ivari Padar selgitas, et elus tuleb vahel muudatusi teha ning oma tulevikku sooviks Padar näha Euroopa Parlamendis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles