Martin Repinski vastuseks Toomile: tulge meile Jõhvi, siin on palju tööd!

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Keskerakonna koosolek Narvas Krokodilli keskuses 2015. aastal.
Keskerakonna koosolek Narvas Krokodilli keskuses 2015. aastal. Foto: SANDER ILVEST/

Euroopa parlamendi liige ja Keskerakonna juhatuse liige Yana Toom ütles, et toetab Ida-Virumaa keskerakondlasi, kes taotlevad riigikogu liikme ja Jõhvi endise vallavanema Martin Repinski erakonnast väljaheitmist. Repinski ei jäänud Toomile vastust võlgu.

Oma sotsiaalmeediapostituses kutsus Repinski Yana Toomi tutvuma Jõhvi vallas toimuvaga. 

«Hea, Yana. Tänan, et muretsete selle üle, mis Jõhvi vallas toimub. Kui jõuate millalgi Ida-Virumaale, siis hea meelega korraldan teile ekskursiooni ning näitan Jõhvi promenaadi, muusikaväljakut, renoveeritud linnaparki, uuenenud Narva maanteed ja Pargi tänavat. Saaksime sõita veel teistel hiljuti renoveeritud teedel,» kirjutas Repinski. 

Ta lubas Toomil kaasa võtta ka lapsed ja lapselapsed, kuna Jõhvi vallas on palju värskelt ehitatud mängu- ja spordiväljakuid. «Kindlasti näitan ka rekonstrueeritud vene põhikooli ja lasteaedu ning loomulikult uut staadionit vene põhikooli juures,» jätkas Repinski. Kui aga Toomi visiit jääks järgmisesse aastasse, siis näeks ta ära uue põhikooli, hariduslinnaku, staadioni, kesklinna mänguväljaku, jalgpallihalli ning muude objektide ehituse. 

«Me ei unusta ka eakaid, kellele hakkasime maksma juubelitoetust, ning lapsi. Eestis on vähe kohti, kus lapse sünni puhul makstakse vanematele 750 eurot,» kirjutas Repinski. «Need on ainult mõned saavutused ja muudatused, mis said Jõhvis tehtud Keskerakonna ja Jõhvi – meie kodu juhtimisel.»

Repinski meenutas, et poliitikasse tuli ta 2009. aastal, kui valiti Illuka vallavolikogu liikmeks. «Kõigil järgnevatel hääletamistel valijad toetasid mind, otsustades, et olen sobilik esindaja nii volikogus kui ka riigikogus,» märkis Repinski. «Poliitilistele tegudele (kui nad ei lähe seadusega vastuollu) annabki hinnangu valija. Nii on kombeks demokraatlikus riigis,» lisas ta. 

Repinski soovib ka, et ka Toom keskenduks oma valijate huvide eest seismisele, lubaduste täitmisele ja valimistel hea tulemuse saavutamisele, mitte omavahelisele kaklemisele.  

«Saan aru, et Brüsselis võib olla igav, kuid meil Jõhvis kindlasti ei ole. Meid ootab ees väga palju tööd - nii et tulge appi!» kutsus Repinski Toomi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles