Janek Mäggi: skandaal Keskerakonnale erilist mõju ei avalda

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhtekorraldaja Janek Mäggi
Suhtekorraldaja Janek Mäggi Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Keskerakonna ja selle peasekretäri Priit Toobali ümber lahvatanud kirjavahetuse skandaal erakonna edasist käekäiku eriti ei mõjuta, arvab suhtekorraldaja Janek Mäggi.

Ta rääkis ETV saates «Ringvaade», et Keskerakonna tänane pressikonverents oli ajastatud taktikaliselt õigesti, vahendas ERR Uudised.

«On kindlasti vaja natuke aega võtta, rahulikult läbi mõelda, et mida ma ütlen, selles mõttes taktikaliselt väga õige käik,» selgitas Mäggi, lisades, et Keskerakond oleks võinud öelda peaaegu ükskõik mida, see nende valijaskonda tegelikult eriti ei kõiguta.

Ta nentis, et paraku satub Eestis võõrastesse kätesse palju erakirjavahetust, nii oli see ka siis, kui Mäggi töötas veel ajakirjanikuna. «Pidevalt üks pool lekitas üht konfidentsiaalset materjali ja teine pool teist. Nii et elu jooksul on tulnud lugeda väga imelikke asju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles