VIDEO ⟩ Riigikogu sügishooaja teine istung kestis pisut üle minuti (4)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Riigikogu istung.
Riigikogu istung. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tänasele riigikogu istungile tuli kokku 80 saadikut, istung ise kestis vaid 1 minut ja 15 sekundit. 

Riigikogu istungi avanud asespiiker Helir-Valdor Seeder (Isamaa) märkis, et alustuseks on võimalus üle anda eelnõusid ja arupärimisi. Ühtki soovi riigikogu saalist ei tulnud. Seejärel kontrolliti kohalolekut, kus andis endast märku 80 saadikut, 21 saadikut puudus. 

«Head kolleegid, tänase istungi päevakorras ühtegi punkti ei ole. Iseseisev töö. Aitäh! Sellega on istung lõppenud, kohtumiseni homme,» sõnas Seeder. 

Vaatamata lühikesele täiskogu istungile ootab saadikuid ees tihe tööpäev komisjonides. Kella 11st kogunesid rahandus-, riigikaitse- ja sotsiaalkomisjoni liikmed. Kell 13 ja 15 kogunes väliskomisjon ning kella 14st hakkavad kultuurikomisjoni liikmed arutama laekunud ettepanekuid riiklikult oluliste kultuuriehitiste nimetamiseks, maaelukomisjoni liikmed kollektiivset pöördumist «Karusloomafarmide keelustamine Eestis» ning majanduskomisjon liikluskindlustuse murekohti. 

Homme on riigikogus sügishooaja esimene infotund, kus vastavad parlamendisaadikute küsimustele peaminister Jüri Ratas, rahandusminister Martin Helme ja välisminister Urmas Reinsalu. Fookusesse tuleb Louis Freeh´ga sõlmitud leping ning pole välistatud, et infotunnis saadud vastustest oleneb seegi, kas peagi võib näha ka selle hooaja esimest umbusaldushääletust või mitte. 

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles