Ligi kahtlustab Ratase autopesula tekkimist tema kantslerist isa toel (12)

BNS
Copy
Reformierakondlane ja endine rahandusminister Jürgen Ligi.
Reformierakondlane ja endine rahandusminister Jürgen Ligi. Foto: Elmo Riig

Kommentaariks sellele, kuidas Keskerakonna liidri Jüri Ratase sõnul võib ka autopesijast saada peaminister, vihjas Reformierakonda kuuluv riigikogu liige Jürgen Ligi, et Ratase rajatud autopesula Värvilised tekkis riigi maale tema isa Rein Ratase toel, kes oli keskkonnaministeeriumi pikaaegse ja kogenud kantsler. 

«Kas ma kuulsin õigesti, et Eesti on riik, kus peaministriks võib saada inimene, kes sai riigi autopesula omanikuks oma kantslerist isa ministeeriumi hoovil riigi rahalisel toetusel täiesti ise?» küsis Ligi sotsiaalmeedias.

Autopesula Värvilised asub Tallinnas aadressil Marja 4d ja kogu kompleksi omanik on läbi aegade olnud riigile kuuluv Keskkonnauuringute Keskus.

Peaminister Jüri Ratas rõhutas laupäeval oma kõnes Keskerakonna kongressil inimõiguste ja võrdsete võimaluste tähtsust ning ütles oma varasemale tööelule viidates, et Eesti on riik, kus autopesijast võib saada peaminister.

«Me peame vankumatult seisma meie põhiseaduse ja kõigi Eestimaa inimeste õiguste eest,» ütles Ratas. «Meie Eesti on riik, kus autopesijast võib saada peaminister.»

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles