VIDEO ⟩ Mailis Reps: kas EKRE sobib meile partneriks? Või sobib libe, aga mõnus Reformierakond? (14)

Loora-Elisabet Lomp
Copy

Keskerakonna aseesimees Mailis Reps ütles oma sõnavõtus erakonna kongressil, et kaks viimast aastat on olnud keerulised ja nüüd tuleb kõikidel erakonna liikmetel pingutada, et ka partei rahakoti seis korda saaks. 

Reps rääkis oma sõnavõtus, et erakonnaga on need inimesed, kes seda soovivad. «See põhimõte on kõik need aastad olnud – oled sa maal, oled sa linnas, räägid sa kodus eesti või mõnda muud keelt - Keskerakond seisab sinu väärtuste eest. Just nende põhimõtete eest oleme seisnud ka kahel viimasel aastal,» ütles Reps ja lisas, et viimased kaks aastat on olnud väga rasked koroonaviiruse, vastuolude, poliitiliste võitluste ja vaidluste tõttu üsnagi vastuoluliste koalitsioonipartneritega. 

«Meie kanname inimeste usaldust. Need kõik inimesed usuvad, et ühiskond ei saa keerelda vaid ilusate ja jõukate ümber,» märkis aseesimees kongressil. «Ühiskond peab olema meie kõigi jaoks avatud südame ja avatud tegudega. Viimased kaks aastat on linnulennul läinud – aeg, millal olid valimised, keerulised kõnelused koalitsioonipartneritega ja veelgi keerulisemate valikute ees,» lisas Reps. Tema sõnul kõik erakonnakaaslased teavad mõtteid ja vaidlusi koalitsioonipartneritega. 

«Kas EKRE sobib meile partneriks? Või sobib meile paremini libe, aga mõnus, kuid selgelt mitte meie väärtuseid kandev Reformierakond? Sealt see valik on tulnud,» ütles Reps. 

Ta kinnitas, et valitsuses on võimalik teha otsuseid ja ka tööd. «Aruteludes mõtleme selgelt erinevalt. Aga otsused on need, mis lõpuks loevad,» leiab erakonna aseesimees. 

«Eesti piirkonnad ootavad rohkem me tähelepanu ja endiselt lasub meil kõigil vastutus, et erakonna rahaasjad korda teha,» märkis ta. 

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles