Video, blogi ja galerii ⟩ Helme ja Kiige kinnitusel nad ultimaatumeid ei loobi (13)

Copy

Valitsuse istungile järgneval pressikonverentsil jagasid täna selgitusi peaminister Jüri Ratas, justiitsminister Raivo Aeg, rahandusminister Martin Helme ning sotsiaalminister Tanel Kiik.


 

Tänase istungi päevakorras võrdõiguslikkist edendatavate mittetulundusühingute teemat arutlusel ei olnud, kuid see valdkond on ajanud tülli EKRE esimehe, rahandusminister Martin Helme ja keskerakondlasest sotsiaalminister Tanel Kiige.

Väliskaubandus- ja IT minister Raul Siem andis eelmisel nädalal korralduse peatada maksed sotsiaalministeeriumiga lepingulistes suhetes olevatele mittetulundusühingutega. Kiik Saatis täna Martin Helmele ultimatiivses toonis kirja, milles nõuab maksete tegemist ja vastavate tõendite esitamist sotsiaalministeeriumile reedel kella 15ks.

Nii Helme kui ka Kiik ütlesid pressikonverentsil, et mingeid ultimaatumeid keegi ei loobi ja tekkinud olukord vajab juriidilist analüüsi. Nii Helme kui ka Kiige sõnul on nad konsulteerinud juristidega. Helme sõnul on kõik juristid kinnitanud, et õigus on temal. Kiige sõnul on juristid leidnud, et õigus on temal.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles