Mart Viisitamm esineb korruptsiooni käsitleval ümarlaual

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm. Foto: Ants Liigus

MTÜ Korruptsioonivaba Eesti korraldataval ümarlaual riigihangetest ja korruptsioonist kohalikes omavalitsustes esineb ka Pärnu linnapea Mart Viisitamm, kelle kabineti kapo oktoobris läbi otsis, vahendas aripaev.ee.


Viisitamm räägib 28. jaanuaril Tallinnas toimuval ümarlaual menetlustoimingute mõjust kohaliku omavalitsuse tööle.



Lisaks temale esineb üritusel juhtiv riigiprokurör Lavly Lepp, kes kirjeldab uurimisasutuste tööpõhimõtteid korruptsioonikuritegude avastamisel.



MTÜ Korruptsioonivaba Eesti teate kohaselt räägivad kohalike omavalitsuste esindajad ümarlaual sellest, millised on võimalike korruptsioonisüüdistuste ning uurimistoimingute tagajärjed omavalitsuse igapäevatöös ja milliseid probleeme valmistab läbipaistvuse tagamine.



Ümarlaua eesmärgiks on MTÜ teatel dialoogi arendamine osapoolte vahel ning vastastikuste huvide ja eesmärkide kaalumine.



Mittetulundusühingut Korruptsioonivaba Eesti rahastab Avatud Eesti Fond. Ühingu juhatuse esimees on Rahvusringhäälingu ajakirjanduseetika nõunik Tarmu Tammerk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles