Kirjanik Mart Kivastik liitus Eesti 200ga (6)

Copy
Mart Kivastik.
Mart Kivastik. Foto: Margus Ansu

Kirjanik, filmiprodutsent ja ettevõtja Mart Kivastik liitub Eesti 200ga ja ta kandideerib eelseisvatel kohalikel valimistel Tartu linnas erakonna ridades.

«Ma lihtsalt ei suuda vaadata, kuidas meid valitseb peaminister, kes räägib tund aega, aga ei ütle midagi. Eriolukorra ajal tuleb eriti selgelt välja, et nii enam edasi ei saa,» põhjendas Kivastik enda liitumist erakonnaga ja nentis, et Eestit valitsevad onu Heinod.

«Abitu tunne on pealt vaadata, kuidas riiki ei juhita, vaid etendatakse juhtimist. Minu arust on kõigil aeg valida igas mõttes. Ainus võimalus on, et me kõik hakkame oma riigi eest vastutama. Nii et mina tegin oma sammu nüüd ja annan panuse selleks, et Eesti 200 uue jõuna suudaks muuta Eesti riigivalitsemist põhimõtteliselt,» ütles Kivastik.

Kivastik on lõpetanud Tartu ülikooli filoloogiateaduskonna eesti keele ja kirjanduse erialal ning töötanud Tallinnfilmis. Viimased kolm kümnendit on ta olnud vabakutseline kirjanik, näitekirjanik ja filmirežissöör. Ta on kirjutanud mitukümmend raamatut ja välja andnud luulekogu ning lavastanud samapalju näidendeid. Oma töö eest on Mart Kivastiku autasustatud Valgetähe V klassi ordeniga. Ta on pälvinud Tuglase novelliauhinna ja kaks korda ka Vilde kirjandusauhinna. Kivastik saab Eesti kirjanikupalka.  

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles