Kultuuriministeeriumi asekantslerina asub ametisse Taaniel Raudsepp

Copy
Taaniel Raudsepp. FOTO: Sigrid Viir
Taaniel Raudsepp. FOTO: Sigrid Viir Foto: Sigrid Viir

Kultuuriministeeriumi kunstide asekantslerina alustab 15. mail tööd Taaniel Raudsepp, kes hakkab vastutama arhitektuuri ja disaini, loomemajanduse, audiovisuaalvaldkonna, etenduskunstide, kirjanduse, samuti kunsti- ning muusikavaldkonna arendamise eest.

Asekantsleri ametisse nimetamiseni oli Raudsepp alates 2014. aastast Kunstihoone juhatuse liige. Varem on ta töötanud erasektoris, praktiseerides tegevkunstnikuna ning loovjuhina e-õppe lahenduste väljatöötamisel. Ta on olnud riskijuht Hansapangas ning Eesti Kunstiakadeemia lektor.

Raudsepa sõnul tulevad sisulised kultuuripoliitika küsimused kriisiolukorras tavapärasest veelgi teravamalt esile. «Kriis sunnib meid senistele praktikatele otsa vaatama ja küsima, kas meie kultuurikorraldus on piisavalt vastupidav ja piisavalt paindlik, et saaksime kriisist väljuda vähemalt sama põneva ja rikkalikuna, nagu olime sinna sisenedes,» märkis ta.

«Kriisis peituvad ka uued võimalused. Palju küsitakse, kas see või teine praktika ongi nüüd uus normaalsus, olgu selleks veebikontserdid, virtuaalnäitused või teatri otseülekanded. Mina loodan küll, et suudame kriisist väljudes võtta kaasa parima osa uutest kultuuritegemise viisidest ning need hakkavad täiendama tuleviku kultuuripilti,» ütles Raudsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles