Reformierakond lükkas erakonna üldkogu edasi

BNS
Copy
Reformierakonna juht Kaja Kallas
Reformierakonna juht Kaja Kallas Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna juhatus otsustas täna lükata edasi 28. märtsil Pärnus toimuma pidanud erakonna üldkogu.

«Lähtume terviseameti soovitusest mitte külastada suuremaid rahvaüritusi. Täna ei ole meil ka kindlust, millised on märtsi lõpuks toimuvad arengud. Sellises olukorras leidis juhatus, et on vastutustundlik üldkoosolek edasi lükata,» ütles Reformierakonna esimees Kaja Kallas pressiesindaja teatel.

Reformierakonna peasekretär Erkki Keldo ütles, et üldkogu, kus toimuvad ka erakonna juhatuse valimised, lükkub ilmselt sügisesse. 

«Reformierakonna põhikiri võimaldab korraldada üldkoosolekut ka elektrooniliselt. Selleks, et täita seadusest tulenevaid nõudeid, korraldab erakond märtsi lõpus erakorralise elektroonilise üldkoosoleku. Juhatuse otsuse järgi on üldkoosoleku päevakorras erakonna majandusaasta kinnitamine ning juhatuse mandaadi pikendamine kuni ühe aasta võrra,» ütles Keldo.

«Kindlasti peab elu Eestis hoolimata viiruse levikust edasi minema, aga selleks, et kõik erakonna liikmed saaksid kindla meelega üldkogul osaleda, tundsime, et vastutustundlik ja ka võimalik on lükata esimehe ja juhatuse valimised koos erakonna sünnipäevapeoga sügisesse,» märkis Keldo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles