Raimond Kaljulaid kandideerib sotside Tallinna piirkonna esimeheks (1)

BNS
Copy
Raimond Kaljulaid.
Raimond Kaljulaid. Foto: Erik Prozes

Sotsiaaldemokraatliku erakonnaga (SDE) liitunud Raimond Kaljulaidi teatel kandideerib ta erakonna Tallinna piirkonna juhiks, pidades põhieesmärgiks valmistumist 2021. aasta kohalikeks valimisteks.

«Usun, et sotsiaaldemokraatide targa ja tööka meeskonnaga peame keskenduma sellele, et meil oleks võimalik pakkuda häid ja toimivaid lahendusi, mis viivad elu Tallinnas edasi nii transpordi, teedeehituse kui ka linnaplaneerimise, sotsiaal- või tervishoiuvaldkonda silmas pidades,» ütles Kaljulaid pressiteate vahendusel.

Kaljulaidi sõnul peab Tallinna puhul alati silmas pidama seda, et Tallinna juhtimise kvaliteet ja laiapõhjalisus mõjutab ka Eesti majandust tervikuna. Tallinn peab olema kvaliteetne elukeskkond ja samas tõhus ning majanduse arengut toetav ettevõtluskeskkond.

«Tallinnas luuakse üle poole Eesti SKTst. Seega peab Tallinna puhul alati silmas pidama, et ka ettevõtted on oluline osa siinsest kohalikust kogukonnast. Kui neil läheb hästi, siis inimeste sissetulekud suurenevad ning täiendav maksutulu võimaldab Eesti riigil ja selle omavalitsustel pakkuda paremaid avalikke teenuseid – panustada enam tervishoiule, teadusele, haridusele, aga ka pensionitele või sotsiaalvaldkonnale,» ütles Kaljulaid.

SDE Tallinna piirkond valib uue juhatuse ja esimehe algava aasta 6. jaanuaril.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles