Sotsiaaldemokraatide volikogu uus esimees on Eiki Nestor (13)

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
EFTA gala 2019: Eiki Nestor
EFTA gala 2019: Eiki Nestor Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Täna Tartus koos olnud sotsiaaldemokraadid valisid Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu uueks esimeheks Eiki Nestori ja võtsid vastu poliitilise avalduse, kus nad kutsusid ühendama jõud, et usaldus Eesti riigi vastu ei väheneks.

Nestori sõnul küsitakse tema käest üha sagedamini, et kui kaua Eestis see tsirkus veel kestab. «Olles küll tänase koalitsiooniga sügavas opositsioonis, on mul sellise küsimuse üle väga kurb meel, sest valitsus tapab rumalate ja ülbete otsustega inimeste usaldust omaenda riigi vastu,» ütles Nestor.

«Eesti edu on toetunud inimeste usaldusele Eesti Vabariigi vastu. Viimase poolaasta jooksul on seda usaldust asutud ühemõtteliselt hävitama. Kõige häbiväärsem on, et usku oma riiki õõnestab ja murendab võimul olev koalitsioon eesotsas valitsuse liikmetega,» seisab avalduses. «Head inimesed, ärgem lubagem õõnestada usaldust iseseisva Eesti riigi vastu!»

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu aseesimeheks valiti Katre Kikkas, kes on õpilasfirmade juhendaja ja muusikaõpetaja.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles