Kas sina mäletad veel, kui ilus naine oli Donatella Versace enne «ilukohendusi»? (1)

Elu24
Copy
Dontella Versace 2014. aastal.
Dontella Versace 2014. aastal. Foto: AP/Scanpix

Itaalia moedisaineri Donatella Versace (64) näolapp on kõigile teada, ent kas sina mäletad või tead üldse, milline nägi ta välja enne ilukohendusi? 

Donatella Versace on moetööstuse üks kõige tuntumaid nägusid, ent viimastel aastatel on tema nägu ja välimust võrreldud ka «vahakujuga». 

The Sun kirjutas 2019. aasta mais, et Donatella on varasemalt ka ise avaldanud, et on lasknud oma välimust korrigeerida. «Ma ei näe geneetiliselt päris selline välja,» avaldas ta 2013. aastal väljaandele Vogue Festival.

Donatella Versace 2011. aastal.
Donatella Versace 2011. aastal. Foto: Reuters/Scanpix

«Ma kasutan tonnide viisi kreeme ja hoolitsen oma juuste ja naha eest,» pajatas naine toona. Ka tunnistas ta, et on aastate jooksul Botoxit kasutanud: «Ainult näol ja mitte mujal - see on raske töö tulemus.»

Versace eitab kõiki muid ilukohendusi ja -lõikusi. Ometigi spekuleeritakse, et moedisainer on aastate jooksul ka noa all käinud - näiteks usutakse, et tal on seljataga vähemalt üks ninaoperatsioon.

Donatella Versce 2009. aastal.
Donatella Versce 2009. aastal. Foto: Paolo Della Bella/Scanpix

Kõige enam räägitakse siiski just Donatella huultest. Nimelt on need ebaühtlase suurusega ning läbi aastate meedias olnud justkui midagi sellist, mida peetakse «untsu läinud ilukohenduseks». Samas puuduvad tõendid selle kohta, et Donatellale endale need ei meeldiks...

Selline nägi Donatella Versace välja 90ndatel:

Gianni Versace ja Donatella Versace 90ndatel.
Gianni Versace ja Donatella Versace 90ndatel. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Selline nägi Donatella Versace välja 1995. aastal:

Donatella Versace ja vend Gianni Versace 1995. aastal.
Donatella Versace ja vend Gianni Versace 1995. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Selline nägi Donatella Versace välja 1999. aastal:

Moedisainer Donatella Versace ja Pamela Anderson 1999. aastal.
Moedisainer Donatella Versace ja Pamela Anderson 1999. aastal. Foto: PicturePerfect/Scanpix

1970. aastate keskel hakkas Donatella oma venna Gianni eeskujul Firenzes rõivadisaini õppima, kirjutab Vikipeedia.

Gianni rajas moe-ettevõtte Versace. Algul soovis Donatella töötada selle suhtekorralduse alal, aga Gianni leidis, et Donatella on talle vajalikum muusa ja kriitikuna. 

15. juulil 1997 tappis Andrew Cunanan Gianni Versace. Viimasel polnud lapsi ja sellepärast pärisid Donatella ja tema lapsed suure osa varast. 

Donatella Versace juhtimisel on ettevõte Versace laienenud teistelegi tegevusaladele. 2000 avati Austraalias Queenslandis Gold Coastis hotell Palazzo Versace. 2011 avatakse Dubais järgmine Palazzo Versace. Dubais asuv hotell Burj al-Arab on sisustatud Versace mööbliga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles