Video, galerii ja blogi ⟩ Maaeluministri kandidaadi pani kõhklema meedia (2)

Postimees
Copy

Arvo Aller, Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) kandidaat maaeluministri kohale andis täna keskpäeval riigikogus EKRE fraktsiooni ruumides pressikonverentsi. 

EKRE teatas reedel, et esitab ametist lahkunud Mart Järviku asemel uueks maaeluministriks praeguse Jõhvi vallavolikogu liikme ja Ida-Virumaa Talupidajate Liidu juhi Arvo Alleri.

Aller astus 15. detsembril 2002 Rahvaliidu liikmeks, sel ajal oli erakonna juht Villu Reiljan. EKRE on loodud Rahvaliidu baasil ning Allerist sai konservatiivse rahvaerakonna moodustamisel automaatselt EKRE liige.

Arvo Aller kandideeris tänavu märtsis riigikogu valimistel EKRE nimekirjas Ida-Virumaal. Ta sai 283 häält ja ei osutunud selle tulemusega parlamenti valituks.

46-aastane Arvo Aller kuulub Eesti Maaelu Nõuandeteenistuse juhatusse, Eesti Noortalunike ridadesse ja Eesti konsulentide ühingusse.

Aastatel 2008–2018 oli ta konsulentide kutsekomisjoni liige, sellest viimased kuus aastat esimees. Ta omab taimekasvatuskonsulendi, maaettevõtluse ja finantsmajanduse konsulendi kvalifikatsiooni.

Valitsus vabastas senise maaeluministri Mart Järviku mitme skandaali tõttu eelmisel nädalal ametist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles