Katuserahad ⟩ Mõjukad saadikud veavad rahapaja kodukülla (1)

Postimees
Copy
Sotsiaaldemokraat Lauri Läänemetsa ettepanekul ja «toredat sorti kokkusattumuse» tulemusel saab alles kolmapäeval asutatud ja tema kodukandis tegutsev MTÜ 5000 eurot. 
Sotsiaaldemokraat Lauri Läänemetsa ettepanekul ja «toredat sorti kokkusattumuse» tulemusel saab alles kolmapäeval asutatud ja tema kodukandis tegutsev MTÜ 5000 eurot. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tänavugi plaanivad poliitikud regionaalsete investeeringute sildi all toetust jagada mitmele oma erakonnakaaslastega seotud mittetulundusühingule.

Omasid hätta ei jäeta: tänavu plaanitakse nn katuserahana laiali jagada 4,2 miljonit eurot. Paljud rahasüsti saavad ühendused on seotud erakonnaliikmetega.

Et märkimisväärne hulk regionaalsetest investeeringutest läheb siiski Tallinnas tegutsevatele ühingutele, toovad pealinnast eemal tegutsejatele kasu aktiivsed ja tegusad nende kandi poliitikud. Olgu heaks näiteks Põlvamaalt Ruusa külast pärit Tiit Kala (EKRE) või ainsa Isamaa saadikuna Võru-, Valga- ja Põlvamaa ringkonnast riigikokku valitud Priit Sibul.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles