Laest sadav vesi tekitab jäähallis ohtlikke mügaraid (1)

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Jäämeister Sulev Viiese sõnul tuleb jää eest hoolitseda nii, nagu olukord nõuab, ning arvestada aku- ja veekulu.
Jäämeister Sulev Viiese sõnul tuleb jää eest hoolitseda nii, nagu olukord nõuab, ning arvestada aku- ja veekulu. Foto: Marko Saarm

Ventilatsioonita Viljandi jäähalli laest tilkuv kondensatsioonivesi on jääle tekitanud muhud, mille otsa kukkumine on mõnele lapsele lõppenud haiglaskäiguga. Lapsevanemate ja treeneri sõnul on põhjus peale niiske ilma selles, et hallis keeldutakse vajaliku sagedusega jääd puhastamast.

Sakala toimetuse poole pöördus Kadri Vinnal, kelle teist aastat iluuisutamise trennis käiv laps oli jääle tekkinud kühmu pärast nii kõvasti kukkunud, et tuli minna Viljandi haiglasse kontrolli.

«Jääd ei tehta nii tihti, kui vaja oleks,» nentis Vinnal. «Kui selline olukord on, siis peaks jääd tasandama ja puhastama iga tund, kuid seda ei tehta. Tean, et treener on jäämeistriga rääkinud, aga meister on ta selle jutu peale pikalt saatnud ning lahendust leitud ei ole.»

Tema sõnul oleks targem suuremat õnnetust ennetada, mitte tegelda tagajärgedega siis, kui on juhtunud midagi väga hullu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles