Libaparkla piirab pääsu koduhoovi (2)

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Kalevipoja põik 3 ja 5 majade vahele tekkis ootamatult piirdeaed, mis takistas elanike pääsu oma koduhoovi. Laternaposti küljes olev silt teatas, et tegu on eraparklaga.
Kalevipoja põik 3 ja 5 majade vahele tekkis ootamatult piirdeaed, mis takistas elanike pääsu oma koduhoovi. Laternaposti küljes olev silt teatas, et tegu on eraparklaga. Foto: Erik Prozes

Lasnamäe Kalevipoja põiktänava kahe maja elanikud leidsid augusti lõpus, et neil pole võimalik enam enda majade hoovi ja laste mänguväljakule pääseda.

Nimelt oli läbipääs tõkestatud võrkaiaga ning kahe maja nurgale jääval muruplatsil oli silt, et tegu on eramaaga, kus asub tasuline parkla. «Selleks, et lapsed liivakasti mängima pääseksid, tuleb minna ringiga ümber maja, aga kui sinna ka aed ehitatakse, siis me ei saa enam üldse oma õue peale,» kurtis üks Lasnamäe elanik.

Esialgu lahenes probleem lihtsalt: aed murti lihtsalt ühest kohast maha. Nüüd muretsevad elanikud sellepärast, et kuigi parkla rajamine on esialgu seisma pandud, võib väikese maatüki omanik tegelikult sinna kasvõi maja ehitada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles