Õhusooja maksimumumid ulatuvad lähipäevil napilt üle 10 kraadi

BNS
Copy
On tulemas jahe ilm, prognoosib ilmateenistus.
On tulemas jahe ilm, prognoosib ilmateenistus. Foto: Meelis Meilbaum

Ilmateenistuse prognoosi järgi ulatuvad lähipäevil õhusooja päevased maksimumid napilt üle 10 kraadi, öösiti on aga kohati oodata miinuskraade. 

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2–8, öö hakul põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –3 kuni +2 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni 8 kraadi sooja. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 6–11 kraadi. 

Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja sekka võib tulla lumekruupe. Puhub valdavalt läänekaare tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –1 kuni +4 kraadi, maapinnal 0 kuni –3 kraadi, rannikul tuleb kuni 8 kraadi sooja. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, sekka võib tulla lumekruupe. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 6–10 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, sekka võib tulla lumekruupe. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5, maapinnal 0 kuni –1 kraadi, rannikul tuleb kuni 8 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, sekka võib tulla lumekruupe. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 4–9, saartel kuni 12 kraadi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles