Seeder: Siim Kallase sõnad peegeldavad Reformierakonna sisemist kriisi (6)

BNS
Copy
Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder.
Isamaa esimees Helir-Valdor Seeder. Foto: Joosep Pank

Erakonna Isamaa esimehe Helir-Valdor Seederi sõnul peegeldab Siim Kallase väide, et kõik kolm koalitsioonierakonda vihkavad Reformierakonda, Kallase erakonnas tekkinud sisemist kriisi.  

«Siim Kallase kommentaar ütleb tegelikult Reformierakonna hingeelu kohta väga palju. Kui üks erakond tunneb, et kõik teda ümberringi vihkavad, siis on see sisemine kriis, mis väljendab meeleheidet,» sõnas Seeder erakonna pressiesindaja vahendusel.

«Sellises olukorras käitutakse ettearvamatult ja ebaratsionaalselt. Kallase väljaöeldu on ka selgitus opositsioonierakonna viimase aja tegevusele, millega on oluliselt kahjustatud Eesti mainet. Sinna hulka kuuluvad konfliktsete sisepoliitiliste avalduste organiseerimine, mis näitavad Eesti elu tegelikkusest halvemini ja sisepoliitiliste vaidluste eksportimine välismeediasse,» ütles Seeder.

«Nii nagu EKRE-l on olnud raskusi kohanemisega uue rolliga valitsuses, on ka Reformierakonnal kohanemisraskusi opositsiooni rolliga, mis pakuks väärikalt ja konstruktiivselt alternatiivseid valikuid ja lahendusi Eesti elu edendamiseks,» ütles Seeder.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles