Graafik: kes on ministritest suurim puhkaja? (8)

Copy
Urmas Reinsalu valitsuse pressikonverentsil.
Urmas Reinsalu valitsuse pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

Enim puhkusepäevi on endale suvel lubanud Isamaa välisminister Urmas Reinsalu, seevastu haridus- ja teadusminister Mailis Reps ametlikult ühtegi puhkepäeva. Graafikus on välja toodud kõik ministrite nii ametlikult puhatud kui ka veel puhkamata päevad juulist augustini. 

Välisminister Urmas Reinsalu puhkepäevad jäid juulisse, kaitseminister Jüri Luik puhkas ühe päeva juunis, pikemalt juulis. 

Peaminister Jüri Ratase kolmepäevase puhkuse sisse mahtus visiit Londonisse, kohtumine valitsusjuhtidest esimesena Briti uue peaministri Boris Johnsoniga.

Ainus, kel pole suvel ühtegi ametlikku puhkepäeva, on haridus- ja teadusminister Mailis Reps. Kui nii mõnigi minister võtab augustis puhkuse, siis Repsi jaoks on see algava kooliaasta eel üks töisemaid suvekuusid.

Siseminister Mart Helme puhkab 8. augustist 20. augustini. «Nii palju kui mina tean, on Mart alati puhanud augustis. No ja ma tean päris kaua aega juba. Alati on ta puhanud augustis. Teised inimesed puhkavad siin juulis, tema puhkab augustis, sest siis ei pidanud putukaid olema,» selgitas rahandusminister Martin Helme valitsuse pressikonverentsil. Martin Helme enda puhkus jäi juulisse. 

Populaarseim kuu puhkamiseks on juuli 

Väliskaubanduse- ja infotehnoloogiaminister Kert Kingo puhkas 8. juulist 21. juulini; maaeluminister Mart Järvik 22. juulist 24. juulini; keskkonnaminister Rene Kokk 8. juulist 21. juulini. Majandus- ja taristuminister Taavi Aas puhkas 15. juulist 30. juulini; sotsiaalminister Tanel Kiik 10. juulist 17. juulini; justiitsminister Raivo Aeg 22. juulist 27. juulini. Ka kultuuriminister Tõnis Lukase puhkus jäi juulisse. 

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles