Politsei ootab infot peo kohta Keskerakonna kontoris (2)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Keskerakonna kontor Tallinnas.
Keskerakonna kontor Tallinnas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jaanipäeva paiku Keskerakonna kontoris toimunud peos pole seni midagi seadusevastast tuvastatud. Täpsemate asjaolude selgitamiseks palub politsei lisainfot. 

Politsei on uurinud meedias seni avaldatud materjali toimunu kohta ning kogunud täiendavat infot, kuid ühelegi süüteole viitavad tunnused politsei hinnangul hetkel puuduvad, sõnas kesklinna jaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Jelena Mirošnitšenko. 

Nädalavahetusel meediakanalitele vihjena saadetud videos on näha, kuidas Keskerakonna büroo nõunik Andres Hiie peab partei Tallinnas Narva maanteel asuvas kontoris pidu ja kutsub sinna võõraid inimesi. Vihje saatja väitel tarvitati peol ka narkootikume, kuid piltidelt ja videost toimetus sellele kinnitust ei leidnud. 

Hiie kinnitas, et liikus pärast 23. juuni Kesklinna jaanituld Keskerakonna büroosse ning teel sinna liitus temaga kolm noormeest, kes soovisid näha erakonna bürood. «Me kõik olime pruukinud alkoholi, kuid meedias kõlanud väidet mõnuainete kohta ei saa ma kinnitada,» selgitas Hiie erakonnakaaslastele saadetud kirjas, avaldades kahetsust, et rikkus nende kontoris jaanipäeva paiku peetud peoga partei mainet. 

Politsei palub juhtunu kohta lisainfot. «Kui kellelgi on toimunu kohta lisainfot, palume seda jagada politseiga,» sõnas Mirošnitšenko. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles