Maasikal sai mõõt täis (133)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Meie diplomaatidel on üha keerulisem rääkida, et poliitika pole muutunud, säutsus välisministeeriumi asekantsler Matti Maasikas.
Meie diplomaatidel on üha keerulisem rääkida, et poliitika pole muutunud, säutsus välisministeeriumi asekantsler Matti Maasikas. Foto: Tairo Lutter

Eesti diplomaatia üks käilakujusid, tippametnik Matti Maasikas kritiseeris Mart Helmet sotsiaalmeedias ebahariliku otsekohesusega.

Siseminister Mart Helme (EKRE) kirjutis, milles ta õnnitles Boris Johnsonit briti konservatiivide juhiks ja peaministriks saamise puhul, teenis ära väliministeeriumi asekantsleri Matti Maasika pahameele, mida tippametnik ka avalikult sotsiaalmeedias väljendas.

«Vabariigi valitsuse liige võrdleb Euroopa Liitu Nõukogude Liiduga. Meie diplomaatidel on üha keerulisem rääkida, et poliitika pole muutunud,» reageeris Maasikas Twitteris.

Maasika säuts on seda märkimisväärsem, et tema positsiooniga ametnikul piisanuks küsimuste korral ka telefonikõnest ülemusele ning pikaaegsele erakonnakaaslasele Isamaas välisminister Urmas Reinsalule, või peaminister Jüri Ratasele.

Kommentaarid (133)
Copy
Tagasi üles