Väino Linde varastatud mantel ilmus riigikogu garderoobi tagasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Väino Linde.
Riigikogu liige Väino Linde. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu hoone garderoobist kolmapäeval varastatud Reformierakonna fraktsiooni liikme Väino Linde mantel ilmus reedel riietehoidu tagasi.

«Sain riigikogu politseivalvelt kõne, et mantel ripub taas riigikogu garedroobis. Kirjelduse järgi on väga suure tõenäosusega tegemist minu mantliga. Kuidas see mantel sinna tagasi ilmus, ei osanud politseinikud öelda, kuna pidevat valvet selles garderoobis ei ole,» ütles Linde BNSile.

Linde avaldas arvamust, et juhuslikult ei saanud keegi tema mantlit enda omaga segi ajada ja endale selga panna, kuna siis oleks selle inimese üleriided jäänud gardroobi rippuma.

«Võib-olla tõi varas mantli tagasi seetõttu, et asi läks nii suure kella külge ja seda kajastasid paljud meediaväljaanded,» lausus Linde.

Linde pani oma musta värvi villase mantli kolmapäeva keskpäeva paiku politseivalve taga asuvasse riigikogu avalikku valveta garderoobi, mida kasutavad ka riigikogu külalised. Õhtul pärast kella 21 oli mantel Linde sõnul kadunud, kuid alles olid mantlitaskutes olnud kindad ja sall.

Mantliga koos Linde sõnul midagi kaduma ei läinud. Kahju suurust ei osanud Linde neljapäeval hinnata, kuid ütles, et uuena maksis mantel umbes 200 eurot. Linde esitas varguse politseile ka avalduse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles