Randpere: Tallinn tegeleb sellega, et asjad näiksid olevat korras

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: Priit Simson

Reformierakondlane Valdo Randpere leidis Tallinna järgmise aasta eelarvest rääkides, et linn tegeleb sellega, et asjad näiksid välja korras, mitte ei oleks seda tegelikult.

«Pealinna viimaste ja ka järgmise aasta eelarvet on väga palju kujundanud Toompea ja all-linna vastasseis ning selles on kõige enam kannatanud lihtsad linnakodanikud, näiteks parempoolne valitsus on Toompeal viimastel aastatel järjekindlalt vähendanud Tallinna ja kõigi Eesti omavalitsuste tulubaasi ja samas on Keskerakondlik linnavõim vastukäiguna suurendanud oma meediakulusid ehk tegelnud asjadega, millega linn raskel ajal ei peaks tegelema, eelkõige mõtlen üleriikliku telejaama loomist,» rääkis sotsiaaldemokraat Jaak Juske ETV saates «Foorum».

Randpere ütles, et kogu Tallinna eelarvet ei saa täielikuks rämpsuks nimetada, kuid linna majanduse juhtimises tehakse suuri vigu ja prioriteedid on valed. «Selle asemel, et investeerida valdkondadesse, mis kuuluvad kohalike omavalitsuste ülesannete hulka, nagu lasteaiad, teede remont, valgustus, tegeldakse asjadega, mis lasevad olukorral paista paremana kui ta on,» sõnas ta.

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa sõnul on tal aga seda juttu kuulates tunne, et räägitakse erinevatest eelarvetest, sest just lasteaiad ja teed ongi Tallinna tuleva aasta eelarve sisulised prioriteedid.

Esimesele saateküsimusele, kas olete rahul Tallinna eelarveprioriteetidega? vastas jaatavalt 58,4 ja eitavalt 41,6 protsenti 1096 saatesse helistanust, teisele saateküsimusele, kas toetate Tallinna Televisiooni sulgemist? vastas jaatavalt 61,9 ja eitavalt 38,1 protsenti saatesse helistanud 3561 inimesest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles