Aas, Mölder, Kaljulaid ja Jürgenson lähevad tagasi volikokku (2)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas ja Raimond Kaljulaid.
Taavi Aas ja Raimond Kaljulaid. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna linna valimiskomisjon taastas isiklikke avaldusi arvestades Taavi Aasa, Tõnis Mölderi, Raimond Kaljulaidi ja Marek Jürgensoni volitused linnavolikogu liikmena.

Ka pikendas Tallina linna valimiskomisjon Viktor Vassiljevi linnavolikogu liikme volituste peatumist kuni tema riigikogu liikme volituste lõppemiseni ja Maria Jufereva-Skuratovski linnavolikogu liikme volituste peatumist kuni 31. augustini.

Raimond Kaljulaid teatas, et otsustas taastada oma volitused Tallinna linnavolikogu liikmena ning kuni riigikogu töökoormus ja töögraafik seda lubab, on ta samal ajal ka Tallinna linnavolikogu liige. «Mul ei ole eesmärki asuda linnas valitseva Keskerakonnaga volikogus opositsiooni,» edastas Kaljulaid ja lisas, et tema vastuolu Keskerakonnaga oli riikliku poliitika tasemel ja maailmavaateline. «Leian, et Eesti riigi jaoks on koalitsioon EKREga ülisuur viga, mis kahjustab meie majandust ja liitlassuhteid, vähendab inimeste sissetulekuid ja lõhestab Eesti ühiskonda,» kommenteeris Kaljulaid. 

Ta ei usu, et koostöös EKREga õnnestub Keskerakonnal midagi ära teha venekeelse hariduse kaitseks ning nende vaadetega erakonna toomine valitsusse on viga. «Samas ei pea ma mingil juhul õigeks Toompea vastuolude Tallinna toomist,» märkis Raimond Kaljulaid. 

Kuna taastati Taavi Aasa, Tõnis Mölderi, Raimond Kaljulaidi ja Marek Jürgensoni volitused linnavolikogu liikmetena, siis sellega seoses lõppesid Igor Kravtšenko, Miroslav Berezovski, Anna Krõlova ja Inga Rumjantseva volitused linnavolikogu liikmena, edastas linnavalitsus.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles