Sõnapilve analüüs: uus valitsus toetab, tagab ja jätkab (6)

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koalitsioonileppe projektis enimlevinud sõnad.
Koalitsioonileppe projektis enimlevinud sõnad. Foto: Ekraanitõmmis

Kui lasta Keskerakonna, Konservatiivse Rahvaerakonna ja Isamaa koalitsioonileppe projekti tekst läbi sõnapilve generaatori, siis selgub, et uus võimuliit lubab enim toetada, tagada ja jätkata.

Kui jätta välja enimlevinud sidesõnad «ja» (leppes 321 korda) ja «ning» (leppes 132) korda, siis on enimlevinud sõna dokumendis «Eesti» mida on kasutatud 127 korda.

Sõna «toetame» esineb koalitsioonileppes 57 korda, «tagame» 35 korda, «jätkame» 35 korda, «peame» 24 korda, «seame» 22 korda, «loome» 19 korda, «arendame» 17 korda, «viime» 17 korda, «suurendame» 17 korda, «laiendame» 16 korda, «vähendame» 12 korda, «analüüsime» 12 korda, «vaatame» 11 korda, «töötame» 10 korda, «seisame» 10 korda, «tõhustame» kaheksa korda, «edendame» seitse korda, «tõstame» seitse korda, «säilitame» seitse korda, «soodustame» seitse korda, «väärtustame» seitse korda, «pöörame» viis korda, «võtame» viis korda, «pakume» viis korda, «teeme» viis korda, «tunnustame» neli korda, «uuendame» neli korda, «kujundame» neli korda, «kaalume» neli korda, «kasvatame» neli korda, «panustame» kolm korda, «tugevdame» kolm korda, «kindlustame» kolm korda, «muudame» kolm korda, «hoiame» kolm korda, «paneme» kolm korda, «motiveerime» kolm korda, «parandame» kolm korda, «käivitame» kolm korda ja «kaasajastame» kolm korda.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles