Hannes Hanso läheb kaheks kuuks Euroopa Parlamenti (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Hanso võttis Ivari Padari pakkumise vastu ja läheb kaheks kuuks Euroopa Parlamenti.
Hannes Hanso võttis Ivari Padari pakkumise vastu ja läheb kaheks kuuks Euroopa Parlamenti. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuna eurosaadik Ivari Padar tuleb Brüsselist Eestisse, siis asendab teda Euroopa Parlamendis kaks kuud Hannes Hanso.

«Praeguse seisuga on tõesti selline mõte, et koht ei saa tühjaks jääda,» kommenteeris Hannes Hanso Euroopa Parlamenti minekut. Ta ütles, et tuli alles täna hommikul pikemalt reisilt ning pole veel perega kõike detailideni läbi mõelnud.  «Ma olen homme Eestis ja neljapäeval lähen Brüsselisse ning võtan ta (Ivari Padari- toim.) komisjonide tööd üle ja nii edasi. Me pole sellest veel nelja silma all rääkinud,» ütles Hanso.

Täna hommikul helistas talle Ivari Padar ja rääkis pakkumisest. Ta on küll teatanud, et loobub poliitikast ning seetõttu ei osanud ette näha seda varianti. 

«Valid, kas minna või mitte minna,» sõnas Hanso ja lisas, et kuna ta on järgmine nimekirjas, siis otsustas Padari pakkumise vastu võtta. 

«Sihuke värk on see poliitika, et tahad lahkuda aga ei taha lahti lasta. Ma loodan, et see on viimane ponnistus,» lisas Hanso. 

Teda on alati Euroopa Parlament huvitanud, kuid pole kunagi arvestanud sellise võimalusega. «Isegi kui see on paar kuud, ma arvan, on päris hea kogemus näha, kuidas see asi käib,» kommenteeris Hannes Hanso. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles