Evelyn Sepale on valimistejärgne aeg näidanud, kui palju on Eestis ajukahjustusega inimesi (23)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepale on valimiste järgne aeg näidanud, kui palju on Eestis ajukahjustusega inimesi
Evelyn Sepale on valimiste järgne aeg näidanud, kui palju on Eestis ajukahjustusega inimesi Foto: Sander Ilvest / Postimees

Valimised toimusid kaks nädalat tagasi, aga kära selle ümber ei taha sugugi lõppeda. Evelyn Sepp on aga selle kõige juures leidnud, et Eestis on palju ajukahjustusega inimesi.

See ei ole ainuke asi, mida ta avastanud on.

«On 2 asja, mida see kaks valimistest möödunud nädalat on peamiselt näidanud ja välja toonud - see, kui palju on kuulmis- ja ajukahjustusega inimesi, ning kui palju on Eestis väga kehva iseloomuga inimesi,» kirjutas Evelyn Sepp Facebooki. «Mõlemad on kurvastavad tõsiasjad,» tõdes endine poliitik.

Evelyn Sepp.
Evelyn Sepp. Foto: PEETER LANGOVITS / PM/SCANPIX

Endise riigikogulase ja keskerakondlase väljaütlemine ei meeldinud tema jälgijatele, kes avaldasid ka kohe selle peale pahameelt.

Üks kirjutas: «Päris hull süüdistus ja diagnoosi panek Evelyn Sepp. Ma tavaliselt näitan lapsele pilte ajukahjustustega inimestest, kui laps sellist sõna kellegi kohta kasutab alusetult, kuna ta pole arst.»

Teine ütles: «Nii ei ole ilus!» Sellele vastas Sepp: «Kas tundus, et see käib sinu kohta?»

Kolmas lajatas: «Ma ütleksin, et ega sinagi kerge iseloomuga ole.»

Mis Evelyni nii kaugele ajas, et ta sellise kommentaari tegi, ei tea, aga nagu näha, siis mõjutas see teda tugevasti.

Kommentaarid (23)
Copy
Tagasi üles