Yana Toom: Keskerakonna juhatuse viimane hääletus näitab, et vene tiib ongi olemas (13)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom.
Yana Toom. Foto: Erik Prozes

Keskerakonna juhatuses EKRE-ga koalitsioonikõneluste pidamise küsimuses toimunud hääletus näitas, et vene tiib on erakonnas tõepoolest olemas, ütles Euroopa Parlamendi saadik Yana Toom.

Yana Toom möönis «Ringvaates», et Keskerakonnas on seoses EKRE-ga vastuolud tõepoolest olemas. «Te teate ju ise, et meil on teatud vastuolud seoses selle EKRE-ga. Ja tegelikult see hääletus, mis meil oli viimane kord juhatuses, see oli ju etniline hääletus, mida varem pole kunagi olnud,» tõdes Toom.

«Mis tähendab seda, et ongi olemas vene tiib. Ma alati olen seda eitanud, et see on olemas, sest neid puutepunkte oli rohkem. Aga praegu tundub, et jah, vene tiib on olemas,» lisas saatekülaline.

Toom märkis, et ta saab oma valijatelt kirju, milles inimesed Keskerakonda viimaste poliitiliste arengute pärast küll ei kiida.

Teatavasti otsustas Keskerakonna juhatus 11. märtsil häältega 13:4 teha koalitsioonikõneluste alustamiseks ettepanek EKRE-le ja Isamaale. Otsuse vastu Mihhail Kõlvart, Vadim Belobrovtsev, Yana Toom ja Raimond Kaljulaid.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles