Ratase, Helme ja Seedri liit püüdis murelikku Euroopat rahustada (31)

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata mitmelt poolt tulevast kriitikast, lähevad kolmikliidu läbirääkimised järjekindlalt edasi ja EKRE aseesimehel Martin Helmel saab Stenbocki majja sisenemine aina paremini käppa. 
Hoolimata mitmelt poolt tulevast kriitikast, lähevad kolmikliidu läbirääkimised järjekindlalt edasi ja EKRE aseesimehel Martin Helmel saab Stenbocki majja sisenemine aina paremini käppa. Foto: Tairo Lutter

Europarlamendi ALDE fraktsiooni juht kutsus Ratast üles EKREt koalitsiooni mitte lubama. 

Üleeile esimese ametliku kohtumise teinud Keskerakonna, EKRE ja Isamaa võimaliku võimuliidu esindajad sõnastasid hilisõhtuks välis- ja kaitsepoliitika põhimõtted, mida tutvustati eile omakorda riigikogus neljakümnele suursaadikule. «Me alustame keerulistest teemadest,» iseloomustas konsultatsioonide käiku EKRE esimees Mart Helme mõni päev tagasi. Tõepoolest: esmalt välis- ja kaitsepoliitika, kuid kõneluste teist päeva alustati hommikul Stenbocki majas.

Kommentaarid (31)
Copy
Tagasi üles