Ratas riskib võimul püsimise nimel vene valijate kaotusega (18)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Helme (vasakult), Helir-Valdor Seeder ja Jüri Ratas kohtusid eile keskpäeval ja juba õhtul said kokku kolme erakonna delegatsioonid, et leida üksmeel välis- ja kaitsepoliitika teemadel. 
Mart Helme (vasakult), Helir-Valdor Seeder ja Jüri Ratas kohtusid eile keskpäeval ja juba õhtul said kokku kolme erakonna delegatsioonid, et leida üksmeel välis- ja kaitsepoliitika teemadel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

 Keskerakond riskib peaministrikoha nimel võimu kaotamise Tallinnas.

Keskerakonna ettepanek alustada koalitsioonikõnelusi EKRE ja Isamaaga vallandas peaministriparteis tõelise emotsioonide tormi. Hoiatus anti juba eile, kui sellise liidu vastu hääletasid Keskerakonna juhatuses Yana Toom, Raimond Kaljulaid, Mihhail Kõlvart ja Vadim Belobrovtsev. See on märk, mida ei saa eirata – Keskerakonna valimistulemuste keskmes olevate venekeelsete valijate esindajad on hakanud mässama. Nüüd on küsimus, mis on loodavas koalitsioonis sellist, mis kaalub üles vene valijate kaotuse. Halvimal juhul on selleks vaid üks tool – see, mis asub Stenbocki majas.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles